Vezi aici ce sacrificii face Cruduta sa isi pastreze locul de munca

Daniela Crudu a pasit cu dreptul in Noul An! Bruneta a mai semnat un contract cu trustul Intact, care ii aduce cateva sute de euro in plus in cont lunar. Bruneta s-a intors din nou la postul de asistenta tv in cadrul unei emisiuni de la Antena 1.

media_142056343564866500

Chiar cu cateva zile inainte sa inceapa job-ul de asistenta tv, Daniela Crudu i-a dat papucii iubitului ei, un tanar cu care era cuplata de cateva saptamani. Nu ca ar fi vrut sa se desparta sau ca si-a gasit pe altul, ci pentru ca asa se cere la locul de munca.

Si vechile asistente tv, Loredana Chivu si Ana Mocanu, aveau aceeasi clauza stipulata in contract. La Cruduta era imperios necesar sa aiba aceasta clauza avand in vedere ca in urma cu cativa ani a lasat televiziunea cu ochii in soare dupa ce iubitul de atunci, Mihai Costea, i-ar fi interzis sa mai faca pe asistenta tv. Atunci, bruneta si-a dat demisia de dragul tanarului.

Acum ca tot a scapat de “Nila”, Cruduta a revenit la postul de asistenta tv pentru ca stie ca nimeni nu-i mai toaca nervii acasa.

“Crudu nu are iubit si nu va avea. Televiziunea si-a mai luat o teapa cu ea cand si-a dat demisia din cauza lui Nila. Chiar dupa aceasta poveste, au decis ca in contractele viitoarelor asistente sa fie o astfel de cauza – sa nu-si faca iubiti. Si Loredana Chivu, si Mocanu au avut aceeasi clauza. Dar si Daniela a pus cateva conditii inainte de semnarea contractului. A spus ca nu mai vrea sa se dezbrace, sa apara ca o diva porno la fel ca vechile asistente. Ea considera ca a depasit de mult aceasta etapa”, au declarat surse din anturajul brunetei.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *