Teodora Stoica si-a facut de cap intr-o tinuta minuscula la primul revelion fara tatl ei, aflat la parnaie

Teodora Stoica (20 de ani) și-a petrecut noaptea dintre ani alături de iubitul ei în club. Fusta foarte scurtă a Teodorei a atras toate privirile .

61616661

Fata lui MM s-a distrat în club în noaptea dintre ani, împreună cu iubitul ei, Andrei. Ţinuta fetei a atras toate privirile din clubul de fițe din București. Atât de scurtă a fost fusta, încât, în momentul în care tânăra de 20 de ani s-a așezat pe canapea la poza, a fost aproape să rămână cu zonele intime la vedere.

61616662

Chiar dacă s-a distrat, Teodora Stoica nu a uitat de tatăl ei, Mihai Stoica, care este închis la penitenciarul Rahova, unde ispășește o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare primită în celebrul “Dosar al Transferurilor”. Tânăra a postat la patru minute după miezul nopții o poză cu fostul manager din Ghencea, la care a comentat: ”Așa era anul trecut, îmi este dor de tine”.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *