Afacerea de 1000 000 de euro a lui Florin Calinescu

De când nu mai stă toată ziua la televizor, Călinescu şi-a concentrat toată atenţia şi energia pe dezvoltarea afacerilor şi, recent, a achiziţionat un restaurant cu istorie, din zona Parcului Herăstrău, intrarea dinspre Piaţa Presei Libere.

18VDT-GABI5596_3ca2911622_wk

Actorul, fost director al Teatrului Mic, mai deţine un restaurant, Taverna La Călinescu, în cartierul Tineretului din Bucureşti, o cofetărie, afaceri în domeniul imobiliar şi o firmă de optică militară. Cunoscut sub denumirea de “La Radu”, localul proaspăt cumpărat a devenit sub “domnia” lui Călinescu Restaurant Kiseleff. Noua achiziţie, afacere cumpărată printr-o tranzacţie de peste 300.000 de euro, conform estimărilor specialiştilor, este o cârciumă cu vechime, preferată de multe vedete care şi-au băut şpriţurile acolo în ultimii 20 de ani.

Reconstruieşte de la zero

Vechea clădire a fost demolată şi ridicată din nou parţial din beton şi oţel, semn că Florin Călinescu are de gând să investească într-un complex generos, care, potrivit informaţiilor noastre va mai înghiţi alte sute de mii de euro, investiţia totală tinzând către un milion. Dacă totul merge conform planului, lucrările de reamenajare vor fi finalizate în august 2015, când actorul va începe să încaseze şi primii banii din noul său business, pentru amortizarea investiţiei.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *