Ei sunt cei mai chitrosi din showbizul romanesc

Ca să fii vedetă nu trebuie neapărat să ai şi mână largă. Vrei să faci gesturi de caritate, faci, nu vrei, nu te obligă nimeni. Nici măcar simţul civic. În timp ce unele persoane publice aruncă bani în stânga şi-n dreapta pentru a-şi face loc în Rai, altele, fără nici o legătură cu criza economică, se arată mai mult decât cumpătate. Acestea preferă să se facă de râs decât să bage mâna în buzunar.

4-5-connect-r-02_tifet_c0f5926c84

Connect-R ia pielea de pe colegi

În spatele popularităţii şi al imaginii sale de smerit, Connect- R îşi consolidează renumele în topul zgârciţilor şi al mincinoşilor din showbizul autohton.

Deşi este unul dintre cel mai bine cotaţi artişti din ultimii ani şi ia peste 4.000 de euro pe un spectacol, minte că locuieşte într-o garsonieră şi-şi ia dansatorii cu rândul la concerte, doi câte doi, ca să bage el în buzunar cei 400 de lei pe care i-ar fi cheltuit ca să-i aibă pe toţi pe scenă.

Mai mult, apropiaţii lui susţin că, deşi fumător, Connect-R economiseşte banii de ţigări, fumând de la alţii. În ceea ce priveşte garsoniera despre care în fiecare interviu susţine că-şi desfăşoară universul intim, a închiriat-o unui dansator de-al său, Bogdan Morozan, la rândul său proaspăt însurat, căruia, în spiritul colegialităţii, îi ia bani de chirie lunar.

Asta în vreme ce Relu Mihalache, pe numele lui real, care în ultimii trei ani a strâns numai din concerte circa 400.000 de euro, şi-a plătit avansul pentru o vilă. Iar cireaşa de pe tort: în 2013, în cel mai bun an al său din punct de vedere financiar, Connect- R a fost cât pe ce să fie părăsit de cei patru dansatori ai săi pentru neplată.

Dan Negru, «regele trocurilor»

Lider în topul zgârciţilor, autointitulat “Zgârie- Brânză”, Dan Negru este o legendă vie a drămuielii. Deşi este unul dintre cei mai longevivi şi mai bine plătiţi prezentatori TV, timişoreanul evită orice acţiune caritabilă.

 

Sutele de mii de euro care îi intră în cont din televiziune, chirii şi tranzacţii imobiliare sunt puse la păstrare, în timp ce Negru devine chibzuit când este vorba despre confortul personal.

Ştie locurile în care găseşte cele mai bune preţuri ale produselor alimentare sau ale consumabilelor uzuale, călătoreşte numai cu automobile obţinute din sponsorizări, îşi cumpără haine la reduceri, iar vila în care locuieşte a mobilat-o la troc.

Chiar el povestea, amuzându-se de propria zgârcenie, că preferă să meargă la cinema în cursul săptămânii, când poate economisi câţiva leuţi.

Benone Sinulescu, un artist în autobuz

De o reputaţie de scârţar se bucură şi Benone Sinulescu, care îi vede pe toţi cei din jurul său drept datornici. Nu cheltuie niciodată, decât la magazin, nu are maşină şi, cât a locuit în Bucureşti, drumurile nu le făcea cu taxiul, ci cu transportul în comun.

 

Deşi nu are moştenitori direcţi, nea Beni a declarat că nepoţii lui trebuie să se străduiască pentru a putea aspira vreodată la averea lui. Şi, cu o astfel de atitudine, artistul (încă apreciat) a ajuns subiect de pildă… Se spune că dacă vrei să-i ieşi definitiv din graţii lui Benone, cere-i un ajutor!

Guţă «Şapte case» umblă cu Dacia

Unul dintre cei mai bănoşi manelişti, Nicolae Guţă este recunoscut pentru chibzuială. “Nu mă deranjează că mulţi spun că sunt zgârcit. Am fost copil sărac, am învăţat să fiu echilibrat cu cheltuielile. Nu mi-am făcut multe mofturi… maşini, vacanţe, bijuterii”, nea declarat Guţă, care, deşi a avut maşini de lux grămadă, regretă fosta Dacia Solenza (care s-a stricat) şi conduce mândru un Logan.

 

“Cei care mă cunosc sunt dezamăgiţi… Eu în Dacia??? La volanul unei maşini scumpe, de ce să nu recunosc, m-ar durea inima dacă i s-ar întâmpla ceva”, susţine el.

Bănică jr a dat la colindători… un ban

Ştefan Bănică jr este iubit de o ţară întreagă, însă deloc de vecinii săi. După ce şi-a ridicat locuinţa într-un mod ecologic, reciclând cărămizile de la casa bătrânească peste care a construit, Bănică a răsplătit un grup de copii de prin vecini, care a sosit să-l sorcovească în iarna lui 2012, cu un ban!

 

Fapta, care lui i s-a părut amuzantă, l-a transformat în hulitul străzii din cartierul Tei. Artistul nu are o reputaţie prea bună nici printre parcagiii din Bucureşti, care, de cele mai multe ori, după ce l-au îndrumat, au rămas cu buza umflată.

Voltaj nu dă bani pe mâncare

Trupa Voltaj a reuşit performanţa de a-şi exercita meseria fără nici o cheltuială. Băieţii sunt fruntaşi în asocieri de imagine, bartere şi solicitări inedite.

 

Drept dovadă, artiştii sunt singurii care cer până şi “diurnă de masă”, deşi au unul dintre cele mai mari onorarii. În plus, polivalenta gamă de servicii pentru care au primit sponsorizări cuprinde automobile, asigurări auto, chiar şi telefoane mobile.

Culmea zgârceniei

Convocate în colecte caritabile, multe vedete autohtone participă doar de dragul publicităţii pozitive. La un moment dat, câteva dintre doamnele preţioase ale ţării au fost invitate să scoată câte ceva la licitaţie sau să doneze bani pentru o cauză nobilă.

Cristina Spătar

Decât să dea vreun leu din buzunar, Cristina Spătar a adus la vânzare rochiile în care nu mai încăpea, Oana Roman, o poză din copilărie, Andreea Bălan, petice vestimentare de pe vremea când cânta în trupa Andre.

Un exemplu proverbial însă este cel dat de Issa (ex-Elegance): în urmă cu câţiva ani, artista i-a cerut lui Măruţă banii înapoi, după ce a declarat că-i donează într-un fond de ajutorare a unor nevoiaşi.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *