Catrinel Menghia i-a cucerit pe rusi cu noul ei pictorial

Catrinel Menghia este noua imagine a unui brand de lenjerie rusesc. Bruneta, cunoscută publicului de peste graniţe drept Catrinel Marlon, apare în ipostaze seducătoare şi sexy în cadrul unei şedinţe foto, realizată pentru promovarea desuurilor sexy.

12_menghia-1_2_620c3aad6c

Imaginile au fost realizate de celebra fotografă de fashion, italianca Alberta Rivi, iar Catrinel demonstrează încă o dată că arată senzaţional şi are o siluetă fără cusur. De ceva vreme, românca a început să cocheteze şi cu actoria.

Ea a apărut anul acesta în serialul de succes “CSI: Crime şi investigaţii” şi a jucat şi în mai multe filme italiene.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *