Dan Petrescu si-a schimbat meseria

Dan Petrescu, 46 de ani, s-a despărţit de Al Arabi, însă n-a părăsit Qatarul şi a decis să aştepte noi oferte în timp ce şi-a găsit o nouă meserie.

645379-595833-496597-486608-dan-petrescu

Antrenorul român a cîştigat doar 3 meciuri din 11 în campionatul Qatarului, iar cu cele 14 puncte strînse, Al Arabi este abia pe locul 8, fapt ce a dus şi la demiterea tehnicianului.

Deşi ofertele curg pentru fostul fundaş de legendă al lui Chelsea, acesta nu prea pare tentat să revină în antrenorat.

Fiind un bun cunoscător al fotbalului britanic, Dan Petrescu a acceptat propunerea unei televiziuni de sport din Qatar să comenteze meciurile dinPremier League.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *