Cristina Cioran este CAMPIOANA LA SEX. Asa sustine un partener de al ei

Cristina Cioran este o persoană foarte deschisă și mereu pusă pe șotii. Actrița susține că nu este o gospodină desăvârșită, dar este o amantă perfectă.

cristina-cioran-sex_399cd6f23f

Cristina Cioran recunoaște că nu se pricepe foarte bine la treburile casnice, dar compensează acest lucru cu performanțele sexuale.

„Nu îmi place să calc. I-am călcat odată lui Traian o cămaşă şi mi-a luat o oră şi jumătate şi tot nu reuşisem să o calc. În schimb, cel mai bine mă pricep la sex. El este foarte mândru de mine şi niciodată nu laudă nimic, dar la capitolul ăsta chiar mă complimentează”, a spus Cristina Cioran, în ediția de sâmbătă a emisiunii „Dincolo de aparențe”, de la Antena Stars.

Actrița a mărturisit că pentru ea căsnicia nu este un țel în sine, în schimb, și-ar dori foarte mult un copil.

„Mi-e teamă de complicații, noi trăim ca și căsătoriți. iubitul meu a mai fost căsătorit și a divorțat. Nu îmi doresc să mă căsătoresc, nu e neapărat ceva important, nu e un „must” al unei relații și n-a fost niciodată. Asta este o nebunie dinasta de familie. Îmi doresc de mult un copil, dar habar nu am când va veni. El are deja doi copii, care sunt geniali,” a declarat Cristina Cioran, la emisiunea „Dincolo de aparențe”, de la Antena Stars.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *