Vezi aici ce fetis pervers are vedeta asta de la noi

Colecţia de “mergători” a solistei Betty Stroe cuprinde aproape 200 de perechi, în afară de sandale şi de cizme. Probabilitatea să poarte o pereche de două ori în acelaşi an nu prea există.

17_Betty-Stroe-pantofi_cdbe219a14

“Iubesc pantofii, nu m-au dezamăgit niciodată. Îi iubesc atât de mult, încât, de multe ori, îi încalţ şi merg aşa prin casă, fără haine. Da, chiar şi dezbrăcată”, a răspuns Betty la curiozitatea noastră.

Solista, care şi-a semnat relansarea prin noua ei melodie, “Culori”, povesteşte că a investit şi în spaţiul de depozitare, care, practic, reprezintă 50% din mobilierul din casă.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *