Oferta BOMBA pentru Arlauskis! Oare va parasi Steaua?

Portarul Giedrius Arlauskis, în vârstă de 27 de ani, este aproape de transferul carierei. Goal-keeper-ul poate semna din ianuarie cu orice club din postura de jucător liber, fiindcă angajamentul său cu gruparea din Ghencea este valabil doar până în vara viitoare. Fiorentina a pus ochii pe portarul campioanei României, anunţă site-ul fiorentina.it.

arlauskis2-e1406734000526-765x449

Ar fi a doua lovitură pe care toscanii ar da-o campioanei României, fiindcă din Ghencea l-a luat tot gratis, vara trecută, şi pe Ciprian Tătăruşanu. Fiorentina îl vrea pe Arlauskis, dar achiziţia sa depinde de ce va face brazilianul Neto, titularul grupării “viola”, care, de asemenea, intră în ultimele şase luni de contract. Dacă Neto nu va fi convins să rămână, Fiorentina îl va lua pe lituanian. Arlauskis a fost adus în Ghencea tocmai ca să-l înlocuiască pe “Tătă”, iar acum i-ar putea urma paşii din carieră, cu un transfer în Serie A.

Arlauskis n-a acceptat în vară decât un angajament pe un sezon cu Steaua, iar inabilul preşedinte Argăseală s-a lăsat păcălit. Cu toate că acum ar vrea să-i prelungească angajamentul, lituanianul, care a “explodat” în Ghencea după patru sezoane ratate (experienţa nefastă de la Rubin Kazan), visează la un super-transfer într-un campionat puternic.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *