Craciun de cosmar pentru Victor Slav. Bianca isi va petrece sarbatorile cu Cristea

Se anunţă vreme năprasnică în viaţa fostului băiat de la Meteo şi, chiar dacă nu mai prezintă prognozele, Victor Slav o ştie . Separarea lui Adi Cristea, eternul iubit al Biancăi, de Cipriana, femeia care părea că l-a făcut să o uite, nu e semn bun şi nu se înşală.

bianca_00cd27_649f9141bb

Veşnic îndrăgostit de femeia care i-a marcat existenţa, fotbalistul caută acum să o recucerească. Şi pentru că Bianca şi-a schimbat numerele de telefon la îndemnul lui Victor, în momentul în care s-au împăcat, imediat ce a scăpat de Cipriana, Cristea a căutat în stânga şi-n dreapta să le găsească pe cele noi şi mare mirare dacă nu a contactat-o deja. Intruziunea lui în viaţa cuplului Bianca-Slav, devenită deja tradi-ţională, vine, se pare, pe un teren fertil.

Despărţirea le bate la uşă

Apropiaţii celor doi susţin că apele sunt tulburi în viaţa lor amoroasă, neînţelegerile, din ce în ce mai frecvente şi reproşurile, tot mai dure, şi nu ar fi exclusă o nouă despărţire. În consecinţă, a cest a ar fi al treilea Crăciun în care Cristea i-ar strica grav ploile lui Slav.

În 2011, când Victor şi Bianca erau în tatonări, la început de relaţie, ea a ales să fugă de Crăciun cu Cristea, la munte. La fix un an distanţă, în 2012, când devenise deja doamna Slav, nefericită în mariaj, Bianca a reluat legătura şi idila cu fotbalistul, ca la începutul anului să fugă din nou împreună, la Paris. Anul acesta, istoria pare să se repete.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *