Andreea Marin are probleme cu politia

Lăsată fără permis de conducere după ce judecătorii nu i-au dat câştig de cauză în procesul cu Poliţia Rutieră, Andreea Marin nu renunţă în ruptul capului! “Zâna” a făcut apel, iar acum şi-a mutat războiul la Tribunalul Bucureşti.

18_a-marin-01_blur_cfc6c503c6

Prinsă gonind pe şoselele patriei cu 104 km la oră, Andreea Marin a fost trasă pe dreapta de poliţiştii de la “Rutieră” în martie anul acesta şi s-a ales cu permisul suspendat pentru o perioadă de trei luni. “Zâna” s-a considerat însă nedreptăţită şi a contestat penalizarea la Judecătoria sectorului 1 din Capitală.

Magistraţii nu i-au dat câştig de cauză, în ciuda insistenţelor avocaţilor vedetei, care au încercat să dea vina pe posibile erori ale aparatelor radar.

A mutat procesul

Nevoită să predea permisul, fosta prezentatoare TV s-a repliat şi a contestat şi decizia de la judecătorie, aşa că războiul divei cu oamenii legii s-a mutat la instanţa superioară, Tribunalul Bucureşti. Deocamdată, Andreea poate şofa, căci procesul n-a primit încă termen de judecată.

Nu este la prima abatere

Aceasta nu e singura luptă pe care Andreea Marin o duce cu poliţia din cauza vitezei. Anul trecut, “Zâna” a primit 6 puncte penalizare şi o amendă de 750 de lei pentru că a fost prinsă de radar conducându-şi maşina personală cu 150 km/h undeva între Constanţa şi Galaţi, zonă unde limita de viteză era de 100 km/h.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *