Clanul Cordunenilor de la Iasi il sustine pe Klaus Iohannis. Adrian Beleaua nu este de acord cu legea amnistiei

Ieseanul Adrian „Beleaua” Corduneanu, unul dintre cei mai temuti interlopi ai Romaniei si-a manifestat fatis simpatia pentru Klaus Iohannis.

media_141632571461788200

Corduneanu si-a sfatuit prietenii sa voteze cu Iohannis, cu toate ca Ponta promisese Legea Amnistiei, care ii poate scapa de inchisoare pe multi dintre cei care au probleme cu legea. „Iohannis Presedinte! Gandirea de neamt va face din Romania o forta! Si ca sa raspund unora la mesaje, daca sunt Adrian Corduneanu nu am voie sa votez sau cum? Atat va spun: daca iesea Ponta era de acord cu „Legea Amnistiei”. Si eu sunt trecut prin „viata” si totusi am votat impotriva lui Ponta, impotriva acestei legi. Meditati la asta”, a scris Corduneanu pe contul lui de Facebook.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *