Andreea Balan a sarutat senzual un alt barbat decat iubitul sau

Andreea Bălan se declara fericită în brațele iubitului ei american, însă a fost surprinsă sărutându-se pe gură cu un alt bărbat. Totul a fost însă doar o joacă, în timpul emisiunii ”Te cunosc de undeva”. Bărbatul îndrăzneț a fost nimeni altul decât Jorge deghizat în Alex Velea pentru show. Artista l-a chemat să îi dea un pupic, însă el a mers glonț spre ea și a sărutat-o apăsat, pe gură, spre uimirea celor din jur.

andreea_balan01_06_1c5f91ce6b

 

Andreea s-a amuzat, dovadă și faptul că a postat pe Facebook două imagini care arată ce s-a înâmplat și un comentariu jucăuș: ”M-a apucat, m-a tras și m-a pupat!”.

Altfel, cântăreața a arătat că este mai fericită ca niciodată. În carieră toate îi merg în plin, însă nici în plan personal nu se poate plânge absolut deloc. Are o relație extraordinar de frumoasă cu iubitul ei american și a mărtuirisit de curând că nu exclude o viitoare căsătorie.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *