Un stelist a fost condamnat la 13 ani de inchisoare!

Fostul lider al galeriei Stelei, Gheorghe Mustață, a fost condamnat la o pedeapsă de 13 de ani de închisoare. Mustață a mai fost a fost condamnat, definitiv, la șapte ani și jumătate de închisoare, într-un dosar de violență, tenativă de omor și șantaj prin taxe de protecție.

musti-590x330

Trei steliști sunt deja după gratii. Gigi Becali a luat 3 ani și 6 luni cu executare în dosarele Valiza, Schimbul de terenuri cu MApN și Sechestrarea de persoane. Mihai Stoica a fost condamnat la 3 ani și 6 luni în Dosarul Transferurilor, iar conducătorul din “umbră” al Stelei, Victor Hrebenciuc, a fost și el reținut.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *