Soc in Showbiz! O starleta se pocaieste si se marita!

Simona Sensual s-a făcut fată de casă. La 31 de ani a spus stop vieţii de noapte, iar acum are în plan să se aşeze, în sfârşit, la casa ei. Ea se va căsători anul viitor, iar după nuntă vrea să facă un copil.

14_simona-sensual-01_tifetz_e4e66be5f5

Devenită celebră datorită lipsei totale de inhibiţii, Simona Sensual aspiră dintr- odată la liga fetelor cuminţi.

După ce timp de 14 ani s-a iubit, pe alocuri violent, cu Nicu Maharu, fosta blondă, actuală brunetă, trăieşte o idilă interesantă cu un tânăr om de afaceri, pe nume Robert I. (36 de ani).

A înlocuit cluburile cu biserica

“Sunt cu Robert de şase luni şi anul viitor ne vom căsători. Am 31 de ani şi vreau să mă aşez la casa mea. În plus, vreau copii şi nu am de gând să-i fac fără să fiu căsătorită. Robert m-a cerut în căsătorie şi mi-a oferit şi un inel cu diamante, dar şi un ceas, să nu uit de întâlnirile cu el”, ne-a mărturisit Sensuala. Viaţa voluptuoasei brunete s-a schimbat în ultimul an la 180 de grade.

“Acum am înlocuit cluburile cu biserica. M-am pocăit şi merg în fiecare duminică la slujbă. Gata cu petrecerile şi cu nopţile pierdute”.

A contribuit la asta, se pare, şi iubitul ei: ”Îmi place de Robert că nu are cont de Facebook. Nu are timp pentru aşa ceva. Este foarte discret şi nu vrea să devină persoană publică. Ne înţelegem foarte bine”.

Intră în afaceri cu mâncare

După ce a falimentat un salon de frumuseţe şi un atelier de haine, Simona se reprofilează. “Nu am avut noroc cu celelalte afaceri. În perioadă de recesiune, doar afacerea cu mâncare merge bine, aşa că acum am în plan să deschid mai multe magazine cu mâncare şi sucuri bio. Robert mă susţine şi el şi voi deschide primele puncte anul viitor în mai multe mall-uri. O să am succes sigur cu aşa ceva”.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *