Giulia este din nou insarcinata!

Giulia a dat marea veste fanilor ei! Cântăreața a anunțat pe Instagram că este din nou însărcinată.

giulia_025347_2a12a1f9ca

Giulia Anghelescu va deveni mamă pentru a doua oară. Frumoasa cântăreață este în al nouălea cer și a împărtășit feiricirea cu fanii ei de pe rețelele de socializare.

„Sunt foarte fericita sa va anunt ca voi fi mămică din nou! Pitica mea, Antonia, e foarte bucuroasă ca va avea o surioara sau un fratior peste câteva luni! Mai multe poze si detalii puteti gasi in cel mai nou numar al revistei Viva! Va pup si va iubesc!”, a scris Giulia pe Instragram.

Giulia şi Vlad Huidu  mai au o fetiță în vârstă de doi ani. Cei doi s-au căsătorit religios în vara anului 2012, atunci când şi-au botezat şi copila. Înainte de a deveni soţ şi soţie, aceştia au mai trecut printr-o despărţire lungă, de vreo doi ani, şi, când nimeni nu se mai aştepta să-i vadă împreună, au decis să-şi mai acorde o şansă.

De curând, Giulia și Vlad Huidu au trecut din nou printr-o perioadă dificilă, când s-a pus chiar problema unui divorț. Din fericire, cei doi au reușit să treacă peste neînțelegeri și, iată, vor deveni din nou părinți.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *