Un preot a speculat cererea disperata a localnicilor si a majorat taxa pentru rugaciune impotriva inundatiilor

O vorbă veche romnească spune: ”Mare este grădina lui Dumnezeu”. pe cât de mare este, pe atât de diversă.

preot_31

Și ciudățeniile se întâmplă chiar și în casa Domnului. Un preot dintr-o parohie afectată, se pare, de inundații, a decis să mai strâng ceva bani în bugetul bisericii sale.

Părintele, pe numele său Onufrie Rîuleț, a profitat de disperarea celor pe care îi păstorește și a cerut o taxă suplimentară pentru a face rugăciuni ”urgente” împotriva inundațiilor.

Totul a fost anunțat printr-un afiș pus la avizierul bisericii.

”Stimați enoriași, Vă înștiințăm că, în vederea efectuării unor rugăciuni urgente împotriva inindațiilor, contribuția bisericească se majorează cu 49,9 lei”, este anunțul neobișnuit.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *