Nila se distreaza in club cu o alta gagica cat timp iubita lui este plecata

Ei bine, fotbalistul Mihai Costea, rămas singur acasă, întrucât vâlceanca lui, Alina, a tras o fugă peste hotare, în Spania, şi-a găsit o bună prietenă de distracţie, noaptea, în cluburi.

14_varciu-adelina-nica_3ae9332a63

Mai precis, Nilă a fost zărit deunăzi în compania modelului Adelina Nica, nimeni alta decât bruneta pe care Liviu Vârciu o prezintă cunoscuţilor ca fiind “sora” lui, cea care l-a însoţit, de altfel, duminica trecută, la un târg de mobilă.

Contactat pe marginea acestui subiect, fotbalistul a evitat să facă orice fel de comentariu. În prezent, Adelina nu mai este implicată în nici o relaţie, după ce s-a despărţit de Adrian Turcu, fiul cel mare al fostului acţionar dinamovist Vasile Turcu, pe care l-a părăsit, conform propriilor ei declaraţii, pentru că a înşelat-o.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *