E oficial! Piturca nu mai este antrenorul nationalei

Federația Română de Fotbal și Victor Pițurcă au reziliat ieri, 16 octombrie 2014, de comun acord, contractul privind postul de selecționer al echipei naționale a României, precum și contractele celorlalți membri ai staff-ului primei reprezentative.

picture-victor_piturca_conferinta_mogosoaia.jpg-604-423-1-85

Azi, 17 octombrie 2014, președintele FRF, Răzvan Burleanu, și antrenorul Victor Pițurcă vor susține o conferință de presă, de la ora 17:00, la Casa Fotbalului, în sala ”Ioan Chirilă”.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *