Acţiune pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol

BRACONAJ_2Poliţiştii de la Ordine Publică împreună cu poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală au organizat şi executat, la data de 13 octombrie a.c., o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol pe lacul de acumulare Răcăciuni, în comuna Horgeşti.

Astfe, poliţiştii au acţionat în echipe mixte, în colaborare cu jandarmi ai I.J.J. Bacău, atât pe ţărm cât şi pe apă, fiind identificate şi indisponibilizate cinci ambarcaţiuni artizanale folosite la activităţile de pescuit comercial neautorizat cât şi 30 de plase de tip monofilament, cu  lungimea de 1500 de metri.

De asemenea, în urma verificării plaselor a fost găsită cantitatea de 32 kg. de peşte, speciile caras şi plătică, care a fost redată mediului înconjurător.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconj piscicol.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *