Lavinia Parva face bani pe banda rulanta

Lavinia investise destui bani in muzica, insa concerte nu avea. Abia daca prindea un spectacol pe luna ca sa-si faca un venit. Acum insa, de cand a intrat sub aripa lui Florin Nedelcu, bruneta are agenda aproape plina, iar banii vin ca pe roate.

media_141173441152384400

In acest moment, Lavinia ajunge sa castige si 6.000 de euro pe saptamana din doar trei concerte.

“Lavinia castiga in jur de 2.000 de euro pe spectacol. Iar saptamanal are o medie de trei concerte. Desigur, sunt saptamani cand are si cate cinci concerte, ceea ce inseamna ca produce 10.000 de euro pe saptamana. A scos piese frumoase, care prin la public, lucreaza de zor si la coregrafii, filmeaza clipuri, castiga, dar si investeste. Zilele urmatoare, ea va lansa o piesa noua pentru care a facut si o sedinta foto, iar dupa aceea va filma si clip”, ne-au declarat surse din anturajul Laviniei Parva.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *