Boala lui Sile Camataru despre care putina lume stie

Vasile Balint, supranumit Sile Camataru, sufera de o boala despre care putini oameni din afara anturajului sau stiu. Sile are diabet, afectiune care in combinatie cu problemele cardiace pe care acesta le-a acuzat in ultima vreme, ii da mari batai de cap. El trebuie sa tina regim, a nu consume prea mult alcool si are nevoie de minim 30 de minute de activitate fizica in fiecare zi.

media_141165180272631200

Sile s-a imbolnavit de diabet in perioada in care se afla in inchisoare. El a acuzat, de altfel, dupa ce a iesit, regimul de detentie, atragand atentia ca in spatele gratiilor nu sunt respectate multe dintre drepturile detinutilor. Pe de alta parte, interlopul a mostenit aceasta boala de la mama lui, Mimi Camatreasa, care sufera de diabet de mai multi ani.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *