Catalin Botezatu recunoaste ca are o relatie de ceva timp

În ultimul an Cătălin Botezatu nu a mai declarat sus şi tare că iubeşte, iar ori de câte ori jurnaliştii au încercat să-l prindă în tandreţuri cu vreo domnişoară nu prea au reuşit, designerul lăsând astfel impresia că nu este implicat în nici o relaţie.

Botezatu_04_4a023ff0ea_wk

Nimic mai fals. Se pare că designerul a reuşit să îşi ţină departe de ochii presei iubita pe care o are de ceva vreme şi despre care până acum a refuzat să vorbească. Recent însă, dorul de femeia pe care o iubeşte, dar şi întrebarea constant adresată de jurnalişti: „eşti îndrăgostit?”, l-au făcut pe Cătălin să recunoască faptul că are pe cineva.

La emisiunea „Draga mea prietenă”, de la Kanal D, Bote a mărturisit că se vede cu o domnişoară de multă vreme.

„Iubesc pe cineva de mult timp, e ceva foarte comod, o relaţie care nu este la vedere, nu este din lumea asta şi stă mai mult pe drumuri. Ne vedem când chiar ne dorim să ne vedem. Stă mai mult prin afară. Când nu mai putem ne urcăm in avion şi ne vedem”, a declarat Cătălin pentru Draga mea prietenă, la Kanal D.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *