Alexandra Stan stie cum sa scoata bani din incidentul in care i-au fost umflati ochii

Alexandra Stan “se vinde” din nou foarte bine după bătaia pe care a luat- o, la propriu, de la fostul ei impresar, Marcel Prodan, în vara lui 2012. Artista a revenit în forţă pe piaţa muzicală şi a devenit cât se poate de scumpă la vedere la show-urile din ţară. Motivul? Potrivit surselor din industria muzicală, ea şi-a mărit tariful la 5.000 de euro, o sumă care de cele mai multe ori îi pune pe fugă pe organizatori. Blonda nu cedează însă la preţ, dat fiind faptul că este la mare căutare peste hotare, după ce a semnat un contract cu una din cele mai mari agenţii de booking din lume. Recent, românca a încasat nu mai puţin de 50.000 de euro în urma unui turneu pe care l-a susţinut în Mexic.

alexandra-stan-4

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *