Depistati si cercetati pentru furt

RECONSTITUIRE - CRIMAIn dimineaţa zilei de 09.09.2014, in jurul orei 06.00 politistii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Racaciuni au efectuat două percheziţii domicliare la locuinţele lui Vasile L. si Neculai C. din comuna Pînceşti în vederea identificării de bunuri ce provin din furturile din locuinţe.

In urma efectuarii perchezitiilor au fost gasite mai multe bunuri respectiv o bicicleta, electronice si accesorii pentru telefoane mobile, care au fost sustrase de catre Marian L., in anul 2013 din mai multe locuinte din comuna.

Bunurile au fost restituite pe baza de dovada partilor vatamate, iar in cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

În urma investigatiilor efectuate politistii din cadrul Postului de Poliţie Săuceşti  l-au depistat pe Cristi S., de 20 de ani, din comuna, care la data de 07.09.2014, profitand de neatentia unui minor de 14 ani, i-a sustras bicicleta acestuia de pe malul râului Bistriţa, după care a vândut-o unui tanar de 17 ani din Bacău contra sumei de 25 de lei.

În cauză se efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunii de furt.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *