Echipa nationala a romaniei va avea un nou antrenor. Vezi in articol despre cine este vorba

Noul selectioner este mutarea pregătită de preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, pentru înlocuirea lui Victor Piţurcă (58 de ani) la cârma naţionalei de fotbal a României.

boloni-e1404993086975-765x540

El mai are contract cu Al Khor (Qatar), dar a anunţat de mai multe ori că este interesat să revină la echipa naţională, pe care a mai pregătit-o 11 luni în perioada 2000-2001. Loti a demisionat cu două meciuri înainte de finalul preliminariilor CM 2002, simţind în ceafă curentul numirii lui Hagi, şi a preluat-o pe Sporting Lisabona.

Întâmplător sau nu, Victor Piţurcă şi-a nominalizat succesorul încă de luna trecută. Într-un interviu acordat site-ului FRF, Piţurcă a declarat: ” Bölöni ar fi un selecţioner perfect!”.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *