Accident feroviar

M_Id_411582_AccidentLa data de 18 august a.c., în jurul orei 17.00, polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Bacău au cercetat împrejurările în care o persoană de sex masculin și-a pierdut viața în urma unui accident feroviar.

La fața locului, polițiștii au constatat că o locomotivă ce tracta trenul IR Bacău – București Nord, în dreptul unei treceri pietonale neamenajate peste calea ferată, de pe strada Garofiței, a surprins și accidentat un bărbat de 61 de ani, din municipiu.

În urma leziunilor suferite, bărbatul a decedat.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *