La 15 ani, cercetaţi pentru furt din locuinţă

efractie

În urma cerecetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale, s-a stabilit că doi minori de 15 ani, din municipiul Bacău, sunt bănuiţi de săvârşirea mai multor furturi din locuinţe.

Din investigaţii, poliţiştii au constatat că o mare parte din bunurile sustrase de cei doi minori au fost valorificate de către aceştia, în perioada mai – iulie 2014, unui bărbat de 35 de ani, din municipiu.

Astfel, la data de 11 august a.c. poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului în cauză, în urma căreia au identificat şi ridicat în vederea cercetărilor, mai multe bunuri electronice şi ceasuri, susceptibile de a fi provenite din comiterea de furturi din locuinţă.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor doi minori.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *