Ramona Gabor a ajuns piele si os

Ramona Gabor a slăbit foarte mult în ultima perioadă şi a fost suspectată chiar de anorexie. Modelul recunoaşte că a pierdut destul de multe kilograme, dar nu crede că are vreo problemă de sănătate. Sora Monicăi a ţinut să demonstreze fanilor că este departe de anorexie, dar se pare că nu a reuşit decât să pună paie pe foc.

ramona_gabor_24_b7c3a0f08a

Ramona Gabor se mândreşte cu silueta ei după ce a ţinut diete drastice. Fanii au avertizat-o că este în pragul anorexiei, iar ea, prin intermediul unui colaj, a vrut să demonstreze contrariul.

Ramona a postat pe Facebook o imagine cu ea în costum de baie, alături de una cu o fată anorexică în aceeţi ţinută, pentru a dovedi că nu este nicio asemănare. Din nefericire nu a făcut altceva decât să pună paie foc.

„Pentru că mulți spun ca sunt anorexică, am făcut acest colaj să puteți vedea diferența între o fată anorexică şi o fata slabă. Sunt slabă şi ador să fiu slaba, totuși nu am ajuns la stadiul de anorexie şi nu cred că voi ajunge vreodată ! Noapte bună! „, a scris Ramona Gabor în dreptul colajului pe care l-a postat pe Facebook.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *