Adina Buzatu are probleme cu Fiscul

Adina Buzatu a fost chemată la sediul DIICOT pentru a da declaraţii în calitate de inculpat, în dosarul hainelor fabricate în Turcia. Procurorii o bănuiesc pe stilistă că aducea haine din străinătate fără să le înregistreze în evidenţa financiar-contabilă.

turcia-adina-buzatu_21c573844b

Procurorii ar fi reţinut o evaziune fiscală de 100 de milioane de lei de lei, conform România Tv. Creatoarea de modă este acuzată că ar fi adus haine din străinătate fără să le înregistreze în evidenţa financiar-contabilă.

În martie, procurorii au efectuat percheziţii la Rin Grand Hotel, acolo unde îşi desfăşurau activitatea patru firme, suspectate de anchetatori de evaziune fiscală. Printre acestea era şi firma creatoarei de modă Adina Buzatu. În urma controalelor, anchetatorii au ridicat de la sediul societăţilor mai multe documente.

În acelaşi dosar procurorii au descins la 65 de adrese şi din alte judeţe ale ţării, în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unei grupări formate din 20 de persoane, specializată in infracţiuni de evaziune fiscală şi spălare de bani.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

One Comment on “Adina Buzatu are probleme cu Fiscul

  1. spune:eu as vrea sa atrag atentia dnuomlui parvan gigi ca de fiecare data cand baga combustibil in masina personala baga pe bonurii de la D.S.U.P. ! domnule parvan ati ras de foarte multii oamenii din calafat acum cred ca vor rade ei de dumneavoastra si nu va mai fi mult ! va multumesc si as vrea sa nu va mai injura-ti si sa dracui-ti ca ala este asa si celalalt este altfel ! totii suntem oamenii dar trebuie sa scapam de oamenii cum este parvan doar pentru el si sa-i insele pe totii ! cei care au fost insela-ti de parvan stiu foarte bine la ce ma refer ! parvan cate apartamente si garsoniere mai sunt la DSUP caci tu cand ai luat director ai pus-o pe doamna geanina sa le contorizeze sa-ti faca o evidenta !sa sti pe care o iei si pe care o dai !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *