Blonda lui Mutu a recunoscut ca locuiesc impreuna

Frumoasa blondă Călina Duca se pare că i-a cucerit inima lui Adi Mutu, deşi acesta are o superbă soţie, pe Consuelo.

După ce a fost surprinsă de mai multe ori cu atacantul echipei Petrolul Ploieşti, Călina a recunoscut că are o relaţie cu fotbalistul care durează de aproximativ o lună. Modelul susţine că locuieşte cu Adi Mutu, în Bucureşti.

calina_duca_86e09c0165

Călina Duca este o tânără ploieşteancă de 22 de ani. Modelul susţine că a colaborat cu numeroşi designeri autohtoni printre care Cătălin Botezatu, Rita Mureşan, Agnes Toma şi mulţi alţii.

„Sunt studentă la ASE şi am ajuns să fiu model în urma unui casting. Am lucrat cu toate numele importante din moda românească. Motto-u meu este: ‘totul se întâmplă cu un motiv’. Sunt o persoană visătoare. Îmi doresc să am o casă, o familie şi un job, să fiu realizată”, a declarat Călina.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *