Scandal in Anglia! George Michael este dator statului cu 10 milioane de euro

Un scandal uriaş a izbucnit ieri în Marea Britanie, după ce documente desecretizate au scos la iveală faptul că peste 1.600 de bogătaşi din Regat, printre care şi cântăreţii George Michael şi Gary Barlow (fost membru al trupei Take That), precum şi legendarul actor Michael Caine, ar fi comis evaziune fiscală pentru a-şi feri averile de plata unor taxe şi impozite.

24-george_michael_2012_8b2e6a3c56

Au în conturi zeci de milioane de dolari, dar ideea că plătesc taxe prea mari Regatului britanic i-a făcut pe foarte mulţi oameni cu bani să se implice într-o schemă ilegală de evitare a taxelor şi impozitelor.

Nu mai puţin de 1.600 de bogătaşi din Marea Britanie (vedete, medici, avocaţi, fotbalişti, oameni de afaceri) au fost de acord să-şi dea o parte din avere unui fond de investiţii fantomă, “Liberty”, care apoi ar fi raportat pierderi masive, iar astfel investitorii care se presupune că ar fi pierdut sume uriaşe nu ar mai fi plătit impozit statului (în total, fondul ar fi raportat pierderi de peste două miliarde de dolari în zece ani!).

După ani de anchete, fondatorii “Liberty” au fost puşi sub acuzare şi averile tuturor celor implicaţi în schema de evaziune fiscală au început să fie luate la puricat.

Astfel, vizaţi sunt şi cântăreţul George Michael, care a raportat pierderi de 10,5 milioane de dolari, actorul Michael Caine – 1,2 milioane de dolari -, dar şi fostul membru al trupei Take That, Gary Barlow, care şi-ar fi pus astfel la adăpost în jur de un milion de dolari.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *