Nu a acordat prioritate

accident6-600x338În ziua de 05.07.2014, ora16:30 , în sat Oituz, com.Oituz, jud.Bacău, s-a produs un accident de circulaţie în următoarele împrejurări:

În timp ce un barbat de 22 ani, din localitate conducea un autoturism pe direcţia de mers Oituz – Braşov, pe DN 11A la km 114+800 metri, la intersecţia cu strada Căminului, nu a acordat prioritate de trecere unui moped, condus de regulamentar.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a barbatului ce conducea mopedul, acesta fiind transportat la Spitalul Municipal Oneşti, Secţia Urgenţe fiind în afara oricărui pericol.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi au fost prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal conf.art.196 CP, care urmează a fi înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oneşti cu propuneri legale.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *