Zi tragica pentru adolescentele din Romania! Dorian Popa si-a gasit iubita

Dorian Popa primeste zilnic mesaje, complimente de la fetele tinere, iar pe strada, la piata, la magazin sau la concerte nu se poate sa nu-l opreasca admiratoarele si sa-l roage sa le dea autograf, sa faca poze cu ele.

media_140405686665194700

Pana acum Dorian le-a dat autografe, a facut fotografii, a schimbat cateva cuvinte cu domnisoarele. Asa va proceda si de acum incolo, dar cu mai mare grija ca nu cumva sa-si supere iubita dupa care este de-a dreptul topit.

Weekendul trecut, solistul si-a facut aparitia la deschiderea unui restaurant din Centrul Istoric, de mana cu o “bomba sexy”, asa cum o numeau cei prezenti. Claudia este iubita lui Dorian, pe care actorul o admira si se mandreste cu ea peste tot.

media_140405688155818800

“Am venit impreuna la deschiderea restaurantului prietenului meu Dima, din Lala Band. Am intarziat putin pentru ca noi muncim. Am fost la salon si am stat pana a plecat ultimul client. Cum am ales-o pe Claudia? Hmm… Asa a vrut Dumnezeu, asa a fost sa fie”, ne-a declarat Dorian. “A fost totul natural, asa cum se intampla intr-un cuplu”, a completat bruneta.

Si Claudia este mandra ca ea este norocoasa ce a “castigat” postul de “iubita a lui Dorian”, desi stie ca sunt multe doritoare. “Ce sa zic… este flatant sa fii iubita unui mascul ca Dorian”, a adaugat ea.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *