Kim Kardashian a facut senzatie la New York cu rochia sa mulata

Kim kardashian este recunoscută pentru trupul său cu forme pline. Deşi nu are nici pe departe o siluetă de invidiat, bruneta nu renunţă sub nicio formă la hainele mulate.

kim3_06_8c7e56b8f2

Recent, ea a ieşit la plimbare New York într-o ţinută care nu a avantajat-o deloc, scoţându-i în evidenţă toate imperfecţiunile trupului.

Starleta americană a ales o rochie lungă, fără mâneci, foarte strânsă pe corp, de culoare nud.

kim4_03_4eabd62549

Dacă în partea de sus, rochia i-a venit bine pe bustul generos, în partea de jos situaţia nu a mai stat deloc aşa, ţinuta lăsându-i la vedere toate formele, de la coapsele late, la picioarele groase şi la burtă.

Apariţia ei nu a trecut neobservată, mulţi dintre cei cu care a dat nas în nas pe stradă privind-o lung.

kim1_09_9be68e7996

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *