Ducesa Kate Middleton este in pericol de moarte

Kate Middleton şi soţul ei, prinţul William, trec prin momente cumplite. Potrivit revistei americane Life & Style, ducesa de Cambridge, care a ajuns să cântărească doar 44 de kilograme, are mari probleme de sănătate şi îşi pune viaţa în pericol ca să devină iar mămică.

hepta_1660842_6b9638edb0

Kate Middleton (32 de ani), despre care publicaţia Life & Style susţine că ar putea fi însărcinată, are mari probleme de sănătate.

Prinţul William este atât de supărat că soţia lui nu se simte bine, încât a cerut ajutorul celor mai buni medici. Cu atât mai mult cu cât ducesa vrea să rişte orice ca să aibă încă un copil. Kate se simte din ce în ce mai rău şi slăbeşte de la o zi la alta, ajungând să cântărească în prezent doar 44 de kilograme.

“Este atât de obosită la sfârşitul zilei, încât nu se mai poate ridica din pat. Este extenuată, iar prinţul William este foarte îngrijorat”, a declarat o sursă din cadrul familiei regale pentru “Life & Style”, care a ţinut să precizeze că ţoti cei care o cunosc pe Kate sunt şocaţi de faptul că este atât de slabă.

A avut complicaţii la prima sarcină

Totodată, un instructor de fitness a confirmat pentru revistă că într-adevăr greutatea actuală a ducesei este mult prea mică pentru înălţimea ei.

Kate a devenit pentru prima dată mămică în iulie, anul trecut, când l-a adus pe lume pe prinţul George.

Astfel, deşi s-a confruntat cu mai multe complicaţii şi la prima sarcină, când a avut vărsături în exces, de data aceasta se pare că soţia prinţului William se confruntă cu probleme mai mari.

În plus, informaţia vine la doar câteva zile după ce National Enquirer a dezvăluit că şi ducele de Cambridge suferă de o boală gravă a sistemului imunitar.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *