Criza la Steaua. Jucatorii nu vor sa se prezinte la reunirea lotului

Fotbaliştii de la Steaua au plecat în vacanţă cu buzunarele goale. Campionii au de primit banii pe ultimele trei luni de contract. De asemenea, jucătorii au de încasat 14 prime de joc din sezonul trecut, încheiat cu câştigarea titlului şi cu o finală de Cupa României!!!

Pio-765x518

Conform unor jucători, o primă de victorie trebuie răsplătită cu câte 2.000 de euro. Conducerea le-a făcut jucătorilor doar o promisiune. Pe 6 iunie, Steaua va încasa o sumă frumuşică de la UEFA, iar din aceasta se vor achita datoriile.

Nu sunt bani în club, trebuie să ne vină de la UEFA“, le-a transmis preşedintele Valeriu Argăseală jucătorilor nemulţumiţi. “Unii fotbalişti nu vor să se prezinte la reunirea de pe 13 iunie, dacă situaţia nu se va schimba până pe 10 iunie”, ne-a declarat, sub protecţia anonimatului unul dintre campioni.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *