Victor Slav a smotocit-o pe Bianca Dragusanu in Turcia

După căsnicia de 5 luni şi divorţul cu cântec, Bianca şi Slav au pus la cale un nou plan să atragă atenţia asupra lor: a plecat în vacanţa de divorţ. Una dulce ca mierea, din ceea ce arată ei pe Facebook. În imaginea postată de Bianca, Victor o ţine ferm de o mână şi o ciufuleşte zdravăn, ipostază prin care arată că se joacă exact ca doi îndrăgostiţi.

bianca_slav_turcia_29381a3b57

„Bianca daca nu va inpacati va bat eu :))))”, „Ce nebunatici sunteți! Sunteți perfecti împreună va pup!”, „Ma bucur k sunteti impreuna!”, „Asta se numeste „ciufuleala indragostitilor”…se vede pe chipul vostru ca va iubiti si ca va simtiti bine impreuna…asa si trebuie, viata este scurta, dar frumoasa daca esti langa cine iti doresti!!!”, „Un apropo la acuzatiile lui Cristea, ca Victor ar fi tras-o de par in timpul casatoriei… Ma bucur f. mult ca doi oameni f. potriviti sint impreuna! Felicitari lui Victor pt.ca s-a dovedit a fi un barbat superior, puternic,inteligent si loial sentimentelor sale!”, au scris câţiva dintre amicii virtuali ai Biancăi. Amuzată, roşcata s-a simţit datoare cu o precizare, la un moment dat: „Nu ne-am impacat pt ca ne batem;)) dupa cum bine vedeti;)))”.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *