Anna Lesko a revenit la forma dinainte de sarcina

La nici o lună, cât a trecut de când l-a adus pe nume pe micuţul Adam, Anna Lesko s-a şi întors pe scenă.

anna_lesko_revenire_pe_scena_279a7642a2

După perioada în care a fost nevoită să stea „cuminte”, cântăreaţa a fost nerăbdătoare să susţină din nou concerte, aşa că după ce a născut nu a stat prea mult pe gânduri. Fericită să îţi ţină pruncul în braţe şi mândră de ipostaza de mămică, Anna nu este însă completă fără scenă şi fără fani. De aceea s-a şi grăbit să îşi facă revenirea.

Ea a anunţat pe Facebook că urcă pe scenă, iar anterior a postat un clip în care se antrena alături de dansatoare pentru revenirea pe scenă. „Ne pregătim pentru concertul din acest weekend… aşa că vă arăt câteva momente din repetiţia de astăzi… ia-ma, ia-ma :))”, a scris cântăreaţa alături de imaginile care demonstrează că arată senzaţional la nici o lună după ce l-a adus pe lume pe Adam, semn că a scăpat rapid de kilogramele în plus acumulate pe timpul sarcinii.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *