Elevul disparut pe 2 aprilie a fost gasit mort, de vina sunt parintii

Tanarul olimpic la informatica, Andrei Cobuz a fost gasit mort astazi, pltind pe raul Bistrita, aproape de oras.

5342e13895f9cf6a69000001

 

Un paznic a observat în această dimineaţă trupul plutind pe râu şi a sunat la 112.

Iniţial, băiatul a fost recunoscut după haine, ulterior, a fost găsit şi buletinul său.

Trupul neînsufleţit a fost dus la Institutul de Medicină legală pentru efectuarea necropsiei.

Andrei Cobuz a dispărut de acasă în 2 aprilie. Ultimul semn pe care băiatul de 18 ani l-a lăsat a fost un mesaj trimis unui coleg de clasă, în care îl întreba ce notă a luat la un test dat la matematică. Tânărul şi-a închis apoi telefonul şi nu a mai fost de găsit. El urma să participe la faza naţională a olimpiadei de informatică.

De altfel, anul trecut el luase locul trei pe ţară la concursul de informatică.

Cel mai bun prieten al băiatului le-a spus poliţiştilor că Andrei şi-ar fi luat lumea în cap pentru că părinţii îi spuneau continuu că nu învaţă destul.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *