Oreste se retrage din televiziune definitiv

Oreste Teodorescu nu a mai lansat nici un proiect în televiziune, însă nici tragere de inimă pentru o astfel de provocare nu pare să mai aibă. Şi asta pentru că, susţine realizatorul emisiunii „Codul lui Oreste”, difuzat cândva pe Antena 2, doreşte să facă presă adevărată, lucru care, conform spuselor lui, în România nu se întâmplă.

oreste_08_a79a011ea9

„Deocamdată n-am nimic, aştept să se mai liniştească apele. Sunt într-o vacanţă pe care nu mi-am dorit-o, dar asta e, nu sunt un manipulator. De-asta se pare că nu mi-am găsit nici locul”, a declarat Oreste.

Teodorescu mărturiseşte că este din ce în ce mai sceptic în ceea ce priveşte locul lui în presa actuală.

„Eu aş vrea să mă duc undeva unde se face presă adevărată, dar e o utopie pentru că presă adevărată nu prea se mai face nicăieri. Şi atunci cred că e mai corect să mă apuc să cultiv mai bine roşii şi castraveţi. O bucăţică de pământ găsesc eu să închiriez. Aş face oricum, orice doar să nu mă ticăloşesc prea tare”, susţine realizatorul.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *