Iulia Vantur revine la prima dragoste: Stirile PRO TV

După ce a prestat pentru ediţia specială de Sărbători a fostei emisiuni “Dansez pentru tine”, transformată în “Minunea dansului”, contractul Iuliei Vântur cu Pro TV a ajuns la final. Doar că frumoasa blondă este dorită în continuare în trust, astfel că iubita artistului indian Salman Khan a fost chemată din nou la negocieri.

vantur_11_77b20a0a71

Potrivit unor surse din interiorul postului TV, Iuliei i s-a propus, printre altele, să revină la pupitrul ştirilor PRO TV. Cum aceasta are în prezent şi alte proiecte, cum ar fi cariera sa ca actriţă, iar o eventuală întoarcere la prima sa dragoste i-ar îngrădi libertatea de mişcare, mai ales că va mai avea ceva drumuri de făcut în India, Iulia nu s-a grăbit însă să “dea cu subsemnatul”. Contactată pe marginea acestui subiect, Vântur a recunoscut că se află la masa tratativelor cu PRO TV: “Da, sunt în negocieri cu PRO TV”, a declarat ea.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *