Catrinel Menghia le incearca pe toate!

După ce a faceut cariera si multi bani in SUA, frumoasa Catrinel Menghia (29 de ani) debutează în teatru. Ea va urca, începând de luna viitoare, pe scena teatrului Spazio Ono din Roma (Italia), alături de doi actori faimoşi în Peninsulă, Massimiliano Caprara şi Daniel Bondi.

10-menghia-fhm-01_209c5c90eb

Şi-a deschis galerie de pictură, şi-a creat şi o linie de poşete pentru femei, e faimoasă în toată lumea datorită reclamelor în care apare şi a serialelor în care joacă, iar acum, Catrinel Menghia a acceptat o nouă provocare. Ea va avea un rol important într-o piesă de teatru pe scena Spazio Ono din Roma. Începând cu 8 mai, românca va putea fi admirată în drama “Questo non e paese”, de Francesco Apolloni.

În piesă, are un iubit ziarist

Faimoşii Massimiliano Caprara şi Daniel Bondi vor spune povestea unui scriitor faimos, acum în scaunul cu rotile, care, după o lungă perioadă de tăcere, acceptă să acorde un interviu unui tânăr jurnalist şi romancier.

Sosit la întâlnirea cu bătrânul om de litere împreună cu frumoasa lui logodnică (interpretată de Catrinel), ziaristul dornic de celebritate va fi atras într-un joc teribil al seducţiei, dar şi al morţii. “Dragii mei, vă invit la debutul meu ca actriţă de teatru”, le-a transmis ieri Catrinel miilor săi de admiratori.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *