Nicolae Guta si-a scos gravida la plimbare

anelistul se pregateste sa devina tata pentru a zecea oara.

media_139603317334412600

Madalina, alias Beyonce de Romania, actuala iubita a lui Nicolae Guta, a intrat intr-a patra luna de sarcina, iar acest lucru este din ce in ce mai vizibil. Tanara si-a facut recent o fotografie in care burtica i se vede foarte bine.

media_139603316409903100

Deocamdata, Madalina nu a anuntat cand sau daca isi va intrerupe activitatea concertisitca pentru a avea grija de copilul lui Guta. Din contra, de cand a devenit iubita regelui manelelor, este din ce in ce mai solicitata sa cante, atat in tara, cat si in strainatate.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *