Mariana Rosca a cheltuit o mica avere pe dantura sa perfecta

Mariana Rosca a investit o avere in dantura de portelan pe care si-a pus-o in urma cu cativa ani, la un cabinet stomatologic din Liban. Blonda a platit, la vremea aceea, 40.000 de euro pentru a-si repara dantura si a-si rezolva probleme.

media_139593223467414600

„Mi-am facut implanturi de cea mai buna calitate, in Liban. Acolo oricum sunt preturile destul de piperate, iar toata lucrarea m-a costat 40.000 de euro. Nici dureri nu am avut, am luat pastile foarte puternice, care m-au ajutat”, declara Mariana.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *