Cristi borcea plange pe buda din penitenciar

Fostul actionar al cainilor din Stefan cel Mare sufera ca un caine de cand este in chis in puscarie.

2-3-DINAMO_BORCEA_9_OC_eb7d499428_4b3a4a2b8d

Cristi Borcea, care până acum trei săptămâni ducea o viaţă de huzur, a cunoscut şi reversul medaliei, după ce a fentat Fiscul cu aproape două milioane de dolari. Şi doare al naibii de tare.

Profund afectat, controversatul om de afaceri le-a făcut confesiuni impresionante rudelor şi prietenilor săi, care l-au vizitat la Penitenciarul Poarta Albă: “În cameră miroase oribil a urină şi a fecale, iar celorlalţi deţinuţi le put picioarele. N-am avut parte de aşa condiţii mizere nici în copilărie, când eram sărac. Îmi vine să plâng. Eu încerc să respect regulile de igienă, măcar pe cele minime… Îmi spăl zilnic ciorapii, cu săpun, la chiuvetă”. Dar cel mai tare îl deranjează toaleta, un WC model turcesc: “E infect şi n-am deloc parte de intimitate, că n-are uşă”, le-a mai povestit el apropiaţilor.

Apă caldă de două ori pe săptămână

Nici nu-i de mirare că Borcea se află în stare de şoc privind condiţiile, având în vedere că deţine câteva locuinţe de lux, iar în Miami se lăfăia într-un apartament de 29 de milioane de dolari, situat într-un bloc zgârie nori, cu vedere la ocean şi dotat cu o baie enormă, cât o sufragerie, unde asculta muzică atunci când stătea pe “tron”.

Aici, la Poarta Albă, are parte de un spaţiu de câţiva metri pătraţi, în comparaţie cu cei 300 de metri pătraţi, cât măsoară casa lui din America, şi unde se plimba în voie, ca un paşă.

La închisoare, camera în care stă Cristi este dotată cu un WC turcesc şi cu o chiuvetă, iar duş îşi face, ca toţi ceilalţi, în baia comună, de două ori pe săptămână, în zilele când se dă apă caldă. Un adevărat chin, pentru că, în libertate, Borcea îşi umplea cada cu apă fierbinte de câte ori avea chef şi se bălăcea în spumă, în mirosuri relaxante.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *