Antonia si Alex Velea s-au filmat cand faceau SEX

Fostul sot al Antoiei nu se impaca deloc cu ideea ca fata lui sa fie crescuta de Alex Velea.

Antonia_Alex_Velea_9557a7443b

Italianul a fost auzit de zeci de ori spunându- le obsesiva frază tuturor prietenilor săi. Nu se mai fereşte.

“Nu îşi doreşte decât să îşi umilească soţia, cu care se află în divorţ şi să-l ridiculizeze pe Velea (n.r.- amantul acesteia). Atuul său în procesul cu Antonia ar fi nişte filmări compromiţătoare în care ar apărea Antonia cu Velea… Vincenzo pare foarte încrezător că va câştiga în faţa judecătorilor. Nu se stresează prea tare. Mai mult, se dedică iubitei sale italience, cu care este de un an”, a mai povestit, pentru ziarul Libertatea, unul dintre apropiaţii familiei Castellano.

Vincenzo a avut însă grijă să păstreze discreţia privind noua sa relaţie, cu scopul de a demonstra că este o persoană morală şi că, până la finalizarea divorţului, stă cuminte. Vincenzo nu a invitat- o pe femeia de care este îndrăgostit nici în casa părinţilor săi din Napoli, unde locuieşte de anul trecut şi fetiţa lui, Maya.

Acesta a reuşit să o treacă pe copilă graniţa anul trecut, când i-a spus Antoniei că o duce pe micuţă în vacanţă, la bunici. Numai că, odată ajuns în Italia, el nici că a mai vrut să i-o dea Antoniei înapoi, aceasta chinuindu-se acum să o aducă la Bucureşti.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *