1873 de pachete de ţigări confiscate de poliţişti

Poliţiştii au găsit, ascunse într-o maşină condusă de un bărbat de 36 de ani, 1873 de pachete de ţigări cu timbre fiscale de Ucraina.

 tigari-netimbrateLa data de 25 martie a.c., în jurul orei 11.00, poliţiştii rutieri au oprit în trafic pentru verificări un autoturism înmatriculat în Bulgaria, care circula pe DN 2, în interiorul localităţii Sascut, la volanul căruia a fost identificat un bărbat de 36 de ani, din judeţul Constanţa.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit că cel în cauză transporta cu autovehiculul respectiv, în spaţii disimulate, special amenajate, ţigarete cu marcaje fiscale de Ucraina.

Cazul a fost preluat de poliţiştii de investigarea fraudelor care în urma cercetării amănunţite au identificat, în spaţii special amenajate în podeaua și portierele autovehiculului, 1873 pachete de ţigări, de provenienţă Ucraina.

Ţigaretele au fost ridicate în vederea confiscării iar autoturismul a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere, în afara antrepozitului fiscal, de produse accizabile, marcate necorespunzător, peste limita legală.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *