Dieta Andreei Marin da roade. Uite cat a slabit!

Andreea Marin a fost prezentă zilele trecute la gala „Avanataje”, eveniment organizat de revista cu acelaşi nume. „Zâna” a purtat o rochie neagră, care îi marca perfect linia corpului, iar cei prezenţi la eveniment au avut parte de o mare surpriză.

andreea-marin-slaba1_01_05507d415e

Dacă până acum bruneta nu se putea lăuda cu o talie subţire şi o burtă plată, în ţinuta de la gală aceasta a afişat o siluetă de invidiat: mijloc tras prin inel, abdomen plat, coapse mult mai subţiate. Semn că tratamentul de detoxifiere pe care îl urmează Andreea, dar şi antrenamentele la sală dau roade.

De câteva luni, vedeta s-a pus serios pe slăbit, câteva dintre ingredientele minune care o ajută fiind postate şi contul ei de Facebook recent.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *