Bomba in Showbiz! Cristi Borcea a avut o relatie cu Valentina Pelinel

Potrivit „Focus Monden”, de la Prim TV, care citează surse apropiate celor doi, Borcea şi Valentina Pelinel ar fi fost implicaţi într-o relaţie, chiar în timpul actualei căsnicii a fostului preşedinte executiv al lui Dinamo, cu Alina. Mai mult, soţul Valentinei, Cristi Boureanu, dar şi Alina soţia lui Borcea ar fi ştiut de aventură, însă au ţinut totul în secret.

valentina_pelinel_02_3a868d1a5b

Trecutul lui Cristi Borcea nu este nici pe departe unul exemplar. Tată a patru copii din două căsnicii diferite, Borcea s-a trezit chemat în judecată, de curând, de către Simona V., o avocată din Bucureşti cu care ar fi avut o relaţie amoroasă în trecut. Femeia cere în instanţă ca omul de afaceri să-şi recunoască fiica de 7 ani, despre care susţine că este rodul iubirii lor.

Posesor al unei averi frumuşele, estimată de specialişti la aproape 30 de milioane de euro, fostul finanţator al lui Dinamo are trei copii (Patrick – 15 ani şi gemenii Antonia Melissa şi Mihai Angelo, în vârstă de 9 ani) cu fosta sa soţie, Mihaela (44 de ani), de care s-a despărţit în 2011.

În acelaşi an, omul de afaceri s-a recăsătorit, luând-o de nevastă pe mai tânăra Alina Vidican (29 de ani), alături de care a mutat „cartierul general” al familiei la Miami, în Statele Unite ale Americii. Un an mai târziu, proaspăta soţie a milionarului l-a făcut fericit pe acesta, dăruindu- i şi ea un băiat.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *